Creatomus – lahendus uuendamist vajavatele korterelamutele


töötuba Creatomuse prototüüp
Tallinna eri piirkondade korrusmajade seisukord ei ole just kiita, paljud vajavad renoveerimist ja siin on neile lahendus – Creatomus aitab pealinna paneelelamute ühistutel ja elanikel võrrelda erinevaid tüüplahendusi maja või korteri renoveerimiseks, tellida vajalikud tooted/materjalid ja leida ehitaja.

Creatomuse neljaliikmeline meeskond on tänaseks valmis ehitanud tehnilise lahenduse, millega ollakse võimelised läbi viima esimesed pilootprojektid. Esimeste klientideni (paneelmajade korteriühistud) plaanitakse jõuda 6-9 kuuga. „Otsime praegu korteriühistuid, kes oleksid nõus tasuta meie pilootprojektis osalema,“ rääkis Creatomuse tegevjuht Renee Puusepp. Lisaks Reneele toimetavad Creatomuses Taavi Lõoke (kortermajade renoveerimislahenduse projektijuht), Kaiko Kivi (tehniline juht) ja Martins Untals, kes on äri- ja tehniliste lahenduste nõustaja.

Prototroni puhul tõi Renee esile selget formaati ning otsustusprotsessi. „See on lihtne ja alustavale ettevõttele sobiv rahastusskeem. Osalevatele tiimidele soovitaks kasutada võimalust saada esmast tagasisidet Prototroni mentoritelt, mis on isegi olulisem, kui rahaline auhind. Näiteks meid viis Prototroni Tallinna voorus osalemine kokku väga mitme olulise isikuga Tallinna linnast,“ märkis Renee.

Esita oma idee www.prototron.ee enne 15. oktoobrit!