1+1=1 ja veel natuke peale


solo pilt
solO on esimene põrandakütte termostaat maailmas, millel on otseühendus elektriturgudega. See on mõeldud inimestele, kellel on kodus põranda elektriküte. Termostaat lülitab ennast targalt sisse parasjagu siis, kui elektrihind on väga odav ja välja siis, kui hind on laes. See tehisintellekt hoiab aga põranda pidevalt soojana ja kokkuhoid on ka rahanumbrites. Kõlab justkui unistus, eks?

Aga ei ole, sest täpselt selline idee väljus ühe rahastuse saajana Prototroni Tallinna voorust.

solO valmib kahe ettevõtte koostööst: SLS (tarkvara) ja THE Systems (riistvara), seega võitjaks on kaks ettevõtet ja ka kliendid.

Meeskonnaliikmete vastutusvaldkonnad on järgmised: Henry Liimal ja Thomas Tasuja (termostaadi riistvara valmimine), Märt Uuemaa (termostaadi ilus väljanägemine), Allan Puusepp (tipptasemel tehisintellekti algoritmid) ja Madis Uuemaa (koostööpartnerite otsimine).

Hetkel on toode juba pilootimisel ning esimeste klientideni plaanitakse jõuda tuleval talvel – et inimestel oleksid põrandad soojas ja nad ülemäära raha ei raiskaks.

„Soovitame kindlasti Prototroni voorudest osa võtta. Eestis on see parim koht, kust alustada oma idee testimist ja arendamist. Võitmisele aitab kindlasti palju kaasa, kui pitchides on meeskonnal sära silmades,“ rääkis Madis. Tasub teda kuulata, sest tal on reaalsed tulemused ette näidata!

Esita oma idee: www.prototron.ee enne 15. oktoobrit.