Bikeep – enne USAsse, siis Tallinna


bikeep
Bikeep toimetab täna mitmes linnas üle maailma, ühtekokku on paigaldatud 400 nutikat rattaparklat, taskus on pirakas leping San Franciscoga. Prototroni abiga kerkivad targad elektrirataste laadimisjaamad ja parklad ka Tallinna.

„Tulevikus elektrirataste osakaal tänavatel üha suureneb ning seetõttu kasvab ka vajadus nende turvaliseks lukustamiseks. Et tagada kasutusmugevus ja aku kestvus pikemateks sõitudeks on mõistlik elektriratast laadida iga parkimise ajal. Huvi selliste laadimisjaamade vastu on üles näidatud mitmelt poolt ja kevadel on kindlasti juba prototüüp jaam Tallinnas üleval,“ rääkis meile Kristjan Lind, kes vastutab Bikeepis müügi ja kliendisuhete eest. Veel kuuluvad meeskonda Oliver Nuut, kelle vastutusala on laadimisjaama projekteerimine ja tootmine, Ainar Estra, kes tegeleb laadimismooduli arendusega ja Meelis Haidak, kes töötab välja laadimise juhtprotsesse.

Prototronist rahastuse saamise kohta märkis Kristjan, et kogu protsess sunnib hoolikalt läbi mõtlema tootega seonduvat elutsüklit (toote arendusest müügini) ning võimaldab võitjatel välja tulla juba selge plaani ja toetusega oma idee realiseerimiseks. „See on hea võimalus oma põnevate toote ideede realiseerimiseks,“ ütles Kristjan ja lisas, et kindlasti on toote kõige olulisem osa potentsiaalsete klientide mõistmine ehk kuidas kujundada toode lähtuvalt nende vajadustest.

Bikeep on oma klientide vajadustest aru saanud ja jätkab tähelendu.

Sinul on selleks samuti võimalus – pane oma nutika ideega taotlus teele www.prototron.ee.
Taotlusi saab esitada 15.oktoobrini!