Prototroni Ekspertkogu uus liige on Indrek Orav


IMG 8406 scaled

Prototroni Ekspertkogu uus liige on Indrek Orav, kes juhib mullu aprillist teadus- ja ärilinnakut Tehnopol. Indrek soovib Prototronis senisest veelgi enam näha teadustöödest välja kasvanud nutikaid lahendusi.

„Teadusele ettevõtlusväljundi loomine on hetkel nii globaalselt kui Eestis väga oluline. Näeme, et teaduspargid on sageli just selleks ühenduslüliks ülikoolides sündinud teadustööde kasvatamisel edukaks äriks. Eestis on mitmeid näiteid kus iduettevõtte idee alguspunkt ulatub ülikooli. Teadus- ja ärilinnaku üheks sihiks on olla sillaks  erasektori, avaliku sektori ja teadusasutuste vahel. Usume, et vaid nii anname headele tehnoloogilistele ideedele võimaluse oma tegelikku potentsiaali realiseerida,“ ütles Indrek. Tema sõnul tehakse Prototronis väga head tööd ideede ja tiimide arendamise ning prototüüpimisega.

Indrek on ettevõtlusega seotud üle 30 aasta, tal on rahvusvaheline kogemus nii juhi, konsultandi kui ka ettevõtjana.

Ekspertkogu hindab igas taotlusvoorus parimatest parimaid. Enamasti saavad oma ideed Ekspertkogu ees kaitsta 10-12 meeskonda, kelle hulgast selguvad rahastuse ja Prototroni võiduga kaasnevate tugiteenuste saajad.

Tere tulemast Prototroni Ekspertkogusse, Indrek!