Prototron kutsub teadlasi pitchima


science pitch2019 media 1024x576
sTARTUp Day raames toimub 30. jaanuaril teadlaste liftikõnede üritus “Science Pitch”, mille on ellu kutsunud Prototron koostöös Tallinna ja Tartu teadusparkidega.

Science pitch ei ole konkurss, vaid programm, kus Prototron koos partneritega aitavad osalejatel ettevalmistada liftikõned ning viia teadlasi kokku startup kogukonna võtmeisikutega, mentoritega ja investoritega.

Vajalik müügitugi

Prototroni tegevjuhi Jana Budkovskaja sõnul tehakse Eestis väga tugevat teadustööd, kuid napib oskusi ja initsiatiivi neid ideid müüa. „Samal ajal eeldatakse tänases maailmas, et igasugune uus idee tuleb võimalikult kiiresti realiseerida ja klientideni viia. Arendusse ja teadusesse panustamisel peab aga alati arvestama teatud ajalise nihkega ning tahame teadlastele ja uurimisgruppidele pakkuda müügiprotsessis oma tuge,” selgitas ta.

Teadlased on oodatud esitlema oma uurimuste, lõputööde, leiutiste ja avastuste ideid, mida saab kommertsialiseerida.

Taotlusi Science Pitch programmi saab esitada kuni 24.01.2020.

ESITA TAOTLUS