Me jõudsime Euroopa mainekal ärikonkursil lõppvooru


EBA finals e1530083228245
Prototron kuulutati Euroopa suurimal ärikonkursil European Business Awards riikliku kategooria võitjaks.

Prototron valiti esmalt detsembris ligi 3000 Euroopa silmapaistva äriorganisatsiooni sekka, millele järgnes tuntud poliitikutest, akadeemikutest ja äriliidritest koosneva žürii riigipõhine hindamine, mille tulemusena saavutas rahastu Eesti parima äriorganisatsiooni auhinna 0-25 miljoni suuruse käibega organisatsioonide kategoorias. Saavutatud tunnustuse tulemusena esindas Prototron Eestit üleeuroopalise auhinna lõppvoorus avaliku- ja erasektori koostöö kategoorias.

“Swedbanki, Tehnopoli ja TTÜ asutatud Prototron on kinnitanud kanda tehnoloogial põhinevate nutikate ideede novaatorliku rahastuna, kust on välja kasvanud mitmeid põnevaid ja edukaid ettevõtteid. On hea meel, et meie tööd on märgatud ka Euroopas, mis on tunnustus kogu Eesti start-up kogukonnale,” ütles Prototroni juht Jana Pavlenkova.

“Prototron on oma valdkonnas selge liider ja eeskuju. Riikliku kategooria võitjaks olemine tähendab, et rahastu esindab meie jaoks olulisi väärtusi nagu edu, eetilisus ja innovatsioon, mis on kogu Euroopas väga hinnatud. Soovime Prototronile edu lõppvoorus,” ütles European Business Awards tegevjuht Adrian Tripp.

European Business Awards auhindu on välja antud juba 11 aastat ja selle eesmärgiks on toetada ja tunnustada ärikogukondi üle kogu Euroopa. Sel aastal osales konkursil 110 000 äri 34st riigist. Konkursi toetajad on RSM, ELITE, Germany Trade & Invest, PR Newswire, Berau Ban Dijk ja SDL Managed Translation.