Prototroni ekspertkogu on täienenud veel ühe liikme võrra!


18360742 1600743939965965 2054625697 n
Prototroni ekspertkogu on täienenud veel ühe liikme võrra.

Tere tulemast, Priit Rohumaa!

„Minu väikeste näppude vahelt on läbi käinud mitusada investeerimisprojekti rohkem kui miljardi euro eest. Sellest ka kuhjaga kriitilist meelt nii tehnoloogiate kui turgude vallutamise osas. Suudan kindlasti alustavatele ettevõtetele nõu anda nende maailmavallutuse teel,“ ütles Priit.
Tema hinnangul on ühel startupil eduks vaja karismaatilist tiimi, hullumeelset ideed ja meeletut tahet pingutada, et maailma paremaks muuta. „@Prototron on Eestis vaieldamatult väga vinge platvorm, mis aitab õhku tõusta veel nii mõnelgi edukal raketil!“
Järgmine rakett võib olla juba nende hulgas, eks esitavad oma idee 1. juuniks: www.prototron.ee!