Prototron Ekspertkoguga liitusid Heidi Kakko ja Henrik Roonemaa


ExpertCommittee
Prototron kevadises taotlusvoorus hindas TOP10 meeskondi Ekspertkogu, mis on täienenud kahe Eesti startupmaastikul hästi tuntud inimese võrra. Tervitame Ekspertkogu uute liikmetena Heidi Kakkot ja Henrik Roonemaad.

Heidi Kakko on Eesti Äriinglite Assotsiatsiooni EstBAN tegevjuht, mis tähendab, et igapäevaselt suunab ta kohalike äriinglite investeeringuid. Tal on aukartusäratav kogemus Eesti startuppide ja riskikapitalituru arendamises.

Digiportaali Geenius vastutav väljaandja Henrik Roonemaa ütleb, et tal 20-aastane kogemus tehnoloogia alal nii skepsise kui optimismi osas. Kui küsime, mis on need 3 kõige olulisemat asja, mis peavad ühel alustaval startupil olema, ilma milleta kohe kuidagi ei saa, vastab ta:“Idee, mida kõik peavad võimatuks teostada ja tahe see ära teha. Ning valmidus seda muuta, kui vaja peaks olema, sest tihti on.“Prototroni peamise rollina näeb Roonemaa seda, et mõni idee saaks teoks tehtud.

TOP10 meeskonnad kaitsesid 5. aprillil oma ideid Ekspertkogule. Kes osutuvad sel korral rahastuse vääriliseks, selgub juba 11. aprillil Tallinna Innovatsioonipäeval.