Sõelale on jäänud 10 Prototroni jaoks kõige suurema potentsiaaliga tiimi


17670439 1550579501649076 885740339 o
Täna, 30. märtsil toimus Prototroni kevadvooru mentorpäev. 20 meeskonnale tähendas see võimalust kohtuda 1:1 Prototroni mentoritega. Mentorid pidid aga lisaks ärakuulamisele ja nõustamisele hindama meeskondade potentsiaali ja koostama oma isikliku edetabeli. Hindamiste alusel selgusid need 10 meeskonda, kes juba järgmisel nädalal saavad võimaluse panna Prototroni ekspertkogu uskuma, et just nemad on rahastust väärt.

Järgmises, ja sedakorda lõplikus, voorus peavad oma paremust näitama (tiimid on esitatud alfabeetilises järjestuses):

Airsplint

Cannery

Fractory

FusionPedal

Medinf

Mikahelps

Renofon

Trace

Transformative

Waybiller

Lisaks rekordilisele taotluste arvule paistab 2017. aasta kevadine voor silma erakordselt tugevate meeskondade ja läbimõeldud ning laiapõhjaliste ideedega. Kes osutuvad võitjateks, selgub 11. aprillil toimuval Tallinna Innovatsioonipäeval.

Tunnustame omalt poolt kõiki meeskondi, kes oma taotluse esitasid. Ja kes sel korral edasi ei saanud, siis neid ootame oma edasiarendatud idee ja täiendatud meeskonnaga juba järgmisesse vooru, mille taotluste esitamise tähtaeg on 1. juuni 2017.