Eduka ettevõtja töötuba – Kuidas ennast kehtestada ja enesekindlalt esineda


273733283 3086290541639521 2243609263918972693 n
Ettevõtlusnädala raames teeme kaks vinget töötuba Tallinnas ja Pärnus – KUIDAS ENNAST KEHTESTADA JA ENESEKINDLALT ESINEDA. See on oluline oskus igale alustavale ettevõtjale, startupperile, kui ka sellele, kes alles plaanib ärimaailma siseneda.

Selles töötoas teeme harjutusi, et saada enesekindlamaks esinejaks ning harjutame, kuidas müüa ilma, et sa müüksid. Treeningmeetodiks on rakendusimpro, kus lihtsate harjutustega simuleeritakse päriselulisi situatsioone.

Juhendab meie oma Prototroni tiimiliige Rauno Meronen.

Rauno omab rohkem kui 10 aastast kogemust ettevõtlusega kultuuri ja meelelahutuse vallas. Tema killustunud tööpäevas on copywriting Prototronis, näitlemine, näitlejate treenimine ja ettevõtte juhtimine improteatris Ruutu10 ning esinemis- ja suhtluskoolituste läbi viimine rakendusimpro koolitusettevõttes BeWise.

Töötuba kestab 90 minutit.

Osalemine on tasuta aga vajalik on eelregistreerimine: https://forms.gle/rGdNzTiXn6fLWabt6

Tule kohale, see saab põnev ja kasulik olema!
Üritust korraldab Prototron, uude vooru saab ideid saata kodulehe kaudu: www.prototron.ee