Prototroni publikulemmik start-up on Harbour-In


10 Old City Marina overview
Meil on hea meel, et Prototroni publikulemmik start-up on Harbour-In, mis kogus hääletusel 237 häält. Võitjameeskond on kutsutud festivalile sTARTUp Day 2022.

Kokku osales Prototroni publikulemmiku hääletamisel 37 start-upi. Hääli sai anda veebilehelt prototron.ee või Prototroni Facebooki lehelt. Head ideed võivad muuta meie maailma rohelisemaks, jätkusuutlikumaks ja sõbralikumaks. TOP 3 ideed, mis kogusid enim hääli, olid Harbour-In, Suppy ja Nanowind. Täname kõiki osalemise ja hääletamise eest.

Prototroni publiku lemmik TOP 3 tutvustused on siin:

Harbour-In eesmärk on väikesadamate digitaliseerimise ja kaardile toomise kaudu lihtsustada sadamaomanike ja -kasutajate muulide broneerimist. Plaan on olla 2027. aastaks populaarseim Põhja-Euroopa ja Vahemere maade sadamate broneerimissüsteem.

Suppy on autonoomne päikeseenergial töötav rendijaam Stand Up Paddle Boards (SUP) jaoks. Broneeri veebis, sisesta kood ja hüppad alla 3 minuti pardale.

Nanotuul valmistab õhupuhastusseadmeid kasvuhoonegaaside eemaldamiseks ja pakub ettevõtetele ja eraisikutele säästvat süsiniku kompenseerimist.