TOP12 meeskonnad on valitud ja valmis


clock 341253 1920
Vaata, kes pääsesid kevadvoorus TOP12 ja saavad nüüd oma ideed esitleda Ekspertkogule.

Envelope – kasulike andmete kogumine kaameravoogudest on keeruline ja kulukas, seetõttu pakub Envelope ettevõtetele platvormi, millega nad saavad oma kaamerad ühendada ning asuda andmeid koguma ja analüüsima.

Meal Plan – selle abil saad tellida restoranitoitude kohaletoimetamiseks teie kontorisse või koju. Restoranid saavad seeläbi paremini prognoosida tootmisvajadusi, kõik aga säästame seeläbi aega, raha ja toidujäätmeid.

ePharmafy – ravimihaldustarkvara, mille abil saab vähendada ravivigu tervishoiuorganisatsioonides, hoolekandeasutustes ja kodudes.

Adventum Tech “Liveload” – “Liveload” tagab andmehaldussüsteemi abil ohutuse ehitusplatsidel ja välistab ajutiste tugisüsteemide kontrolli puudumise tõttu konstruktsioonide varisemisega seotud õnnetused.

pickitWise – Maasikakorjamise teenus robotite ja operaatori abiga, mis aitab leevendada tööjõupuudust tipphooajal.

“Hedda” – abivahend inimestele ja peredele, kes kogevad sotsiaalse isolatsiooni, suurenenud töökoormuse ja pidevalt kõrge stressi tõttu suurenenud ärevust ja stressi.

Simplex –nutikas keskkütte regulaator, mida on oluliselt lihtsam paigaldada kui teisi regulaatoreid ja millele on juurdepääs ka läbi nutiseadme.

Stylush – ajasäästlik, skaleeritav ja piiriülene moekaupmeestele, mis võimaldab mõne minuti jooksul luua miljoneid 3D-mudeleid ja luua virtuaalsed poed, kus kliendid üle maailma saaksid tooteid osta.

Fairmus – rahvusvaheline muusika voogedastusplatvorm, mis oma ühendab YouTube’i, Soundcloudi, Spotify ja Patreoni. Peamine erinevus on kasutaja kuutasu jaotus, mis on õiglasem ja kaitseb rohkem artisti huve.

Spacedrip – kodune veeringlussüsteem, mis võimaldab kogu kasutatud vett pidevalt puhta ja ohutu joogiveena taaskasutada.

MultiPhaser –elektrivõrkude jaoks mõeldud seade tarbijakoormuste vahetamiseks faaside vahel katkematult, nii et koormused jaotuvad faaside vahel alati võrdselt ja võimaldavad selle tulemusel kasutada olemasolevaid elektrivõrke kuni kolm korda tõhusamalt.

REuse – lahendus tühjade pudelite taaskasutusse viimise murele.

Palju õnne kõikidele meeskonadele! Kohtumiseni 18. juuni finaalis @Latitude59.

Pinge kasvab, eksole!