Prototroni kevadvoor: 20 paremat meeskonda on selgunud


TOP20 pilt
Prototroni rekordilises kevadvoorus on eelhindamise, temaatilise seminari ja two-pager´i põhjal välja selgitatud 20 paremat meeskonda.

Järgmised sammud:

30. märtsil toimuval mentorpäeval saavad tiimid oma idee kaitsmiseks ja arendamiseks nõuandeid erinevatelt mentoritelt. Mentorpäeva tulemusena selguvad need 10 meeskonda, kes saavad võimaluse kaitsta oma ideed Prototroni ekspertkogu ees.

Tutvustame lühidalt mõnda põnevat ideed, mis Prototroni kevadvoorus rahastust taotleb.

Airsplint – see on täispuhutav lahas, mis aitab fikseerida traumakannatanu luu- ja sidekoe vigastusi päästeoperatsiooni käigus.

Cannery – villimisseade käsitööjookide valmistajatele, mis annab tootjatele võimaluse suurendada oluliselt tootmismahtu, parandada pakendamise kvaliteeti ja avada uusi turusegmente uudse pakendilahendusega, senisest soodsama hinna ja ärimudeli alusel. Villimisseade vastab Industry 4.0 tootmisloogikale, pakkudes online-ülevaadet tootmisvõimekusest ning liidestamisvõimalusi majandustarkvaradega.

Medinf – keskne veebiplatvorm ravimifirmadele, et jagada tervishoiutöötajatega (arstid, õed, farmatseudid) teaduslikku infot ja materjale oma toodete kohta.

Soovime kõikidele meeskondadele jaksu ja tähelepanelikkust, et kasutada kõiki mentoritelt saadud näpunäiteid.

Kevadvooru rahastuse saajad kuulutame välja 11. aprillil toimuval Tallinna Innovatsioonipäeval.