Tule ja räägi kooliõpilastele, milliseid digioskusi Sinu ametis vaja läheb!


Koik on Digi bannerid 3
Prototronis osalevad tiimid teavad digimaailmast kõike!

Kutsume Sind liituma ägeda algatusega, mille kaudu jõuavad erinevate erialade inimesed rääkima tänastele koolinoortele digimaailmast. Seal on ju suur osa Sinu igapäevastest toimetustest – tööülesanded, päevauudised, meelelahutus, rahaasjad ning suhtlemine pereliikmete ja sõpradega!
Projekti „Kõik on digi“ kaudu viime kokku ägedaid inimesi, nagu Sina, ja koolid üle Eesti, et inimesed eri elualadelt jõuaksid koolidesse tutvustama õpilastele, milliseid digioskusi nende ametites vaja läheb. Juba praegu ootab digi-teemalist tundi ligi 100 kooli üle Eesti, teiste seas Meremäe kool Setomaal, Käina Kool Hiiumaal, Kääpa Põhikool Võrumaal, Kirivere Kool Viljandimaal, Pärnu-Jaagupi Põhikool ja kümned teised koolid nii pealinnast kui mujalt.

Tule ja aita kaasa, et tõsta noorte teadlikkust erinevatel digiga seotud teemadel – registreeru külalisõpetajaks siin.

Külalistundide projekti „Kõik on digi“ taustast

Tänavu aprillis toimub külalistundide projekt „Kõik on digi“, mille raames kutsume inimesi eri elualadelt koolidesse tutvustama õpilastele, milliseid digioskusi erinevates ametites vaja läheb. Eesmärgiks on läbi viia digi-teemadel 100 külalistundi vähemalt 35 koolis üle Eesti.

Kuidas osa võtta:
  • Registreeru! Kõikidele, kes soovivad projekti raames külalistundi anda, aitame leida sobiva koolitunni. Selleks palun täita registreerumisvorm.
  • Nõuandeid külalistunni läbiviimiseks leiab siit.

Projekti eestvedajaks on Haridus- ja teadusministeerium, peamiseks partneriks algatus Tagasi Kooli.

Lisainfo:
Gaili Eding
Tel. 55 47 535
gaili@tagasikooli.ee
„Kõik on digi“ projektijuht